Remulade sauce

ZOZNAM SUROVÍN

  • 200 ml majonézy (recept)
  • 100 ml jogurtu
  • 1 cibuľa
  • 2 sterilizované uhorky (recept)
  • 0.5 ČL sardelovej pasty
  • 1 ČL kaparov
  • 1 ČL plnotučnej horčice
  • práškový cukor
  • soľ
  • čerstvá pažítka

POSTUP PRÍPRAVY

Do majonézy vmiešame jogurt, malú posekanú cibuľu, posekané (alebo nastrúhané) sterilizované uhorky, sardelovú pastu, kapary, horčicu, štipku práškového cukru a soli. Nakoniec vmiešame posekané bylinky podľa chuti.

INFORMÁCIE O RECEPTE

Omáčka k pečeným mäsám podávaným za studena. Jednoduchá a rýchla príprava patrí okrem chuti k prednostiam tejto poľskej omáčky.


Posledná aktualizácia receptúry: 14.12.2023


Hodnotenie autora 0