Coleslaw
ZOZNAM SUROVÍN
ZÁKLAD
- 750 g bielej kapusty
- 80 g červenej kapusty
- 100 g mrkvy
- 40 g zelenej cibuľky
ZÁLIEVKA
- 120 ml majonézy (recept)
- 4 PL kyslej smotany
- 2 PL jablčného octu
- 50 g kryštálového cukru
- 0.5 PL soli
- 1 ČL mletého čierneho korenia
POSTUP PRÍPRAVY
Suroviny na základ nastrúhame (nakrájame) na jemno. Zmiešame všetky suroviny na zálievku a prelejeme ňou základ. Poriadne rukami vymiešame a dáme vychladiť do chladničky na 15 minút.
INFORMÁCIE O RECEPTE
Originálny recept na klasický kapustový anglický šalát od Michelinského šéfkuchára.
Posledná aktualizácia receptúry: 17.09.2023
Hodnotenie autora 0