Coleslaw

ZOZNAM SUROVÍN

ZÁKLAD

  • 750 g bielej kapusty
  • 80 g červenej kapusty
  • 100 g mrkvy
  • 40 g zelenej cibuľky

ZÁLIEVKA

  • 120 ml majonézy (recept)
  • 4 PL kyslej smotany
  • 2 PL jablčného octu
  • 50 g kryštálového cukru
  • 0.5 PL soli
  • 1 ČL mletého čierneho korenia

POSTUP PRÍPRAVY

Suroviny na základ nastrúhame (nakrájame) na jemno. Zmiešame všetky suroviny na zálievku a prelejeme ňou základ. Poriadne rukami vymiešame a dáme vychladiť do chladničky na 15 minút.

INFORMÁCIE O RECEPTE

Originálny recept na klasický kapustový anglický šalát od Michelinského šéfkuchára.


Posledná aktualizácia receptúry: 17.09.2023


Hodnotenie autora 0