Caramel onion

ZOZNAM SUROVÍN

  • 2 veľké červené cibule
  • 2 PL masla
  • 3 PL kečupu
  • 1 PL trstinového cukru
  • 1 ČL balzamikového octu (voliteľne)

POSTUP PRÍPRAVY

Cibuľu nakrájame na polmesiace s hrúbkou asi 3 mm. Na panvicu dáme maslo, pridáme cibuľu, osolíme, okoreníme a restujeme asi 8 minút za stáleho miešania. Po orestovaní pridáme kečup, balzamikový ocot a cukor. Dusíme podľa potreby, dokiaľ nie je cibuľa mäkká (asi 3 minúty).

INFORMÁCIE O RECEPTE

Takto pripravenú cibuľu využijeme pri hamburgeroch, alebo ako prílohu ku grilovaným mäsám.


Posledná aktualizácia receptúry: 14.12.2023


Hodnotenie autora 0