Bounty

ZOZNAM SUROVÍN

ZÁKLAD

  • 80 g strúhaného kokosu
  • 1 PL ovsených vločiek
  • 40 g bielej čokolády
  • 100 g Salka

POLEVA

  • 200 g tmavej čokolády
  • 50 g tuku Cera
  • 2 PL šľahačkovej smotany
  • 3 PL sušeného mlieka
  • 2 PL práškového cukru

POSTUP PRÍPRAVY

Nad parou zahrejeme bielu čokoládu, pridáme zahustené kondenzované mlieko a kokosový extrakt. Primiešame kokos, rozmixované ovsené vločky a vymiešame na hustú pastu.

Pripravíme polevu v miske nad parou tak, že postupne pridávame tuk, cukor, nalámanú čokoládu, smotanu a sušené mlieko. Metličkou vymiešame na jemnú obaľovaciu hmotu a necháme troch vychladnúť.

Naplníme silikónovú formu malým množstvom rozpustenej čokolády a necháme v chladničke stuhnúť aspoň 30 minút. Naplníme formy kokosovou pastou a dolejeme ich až po vrch formy. Necháme v chladničke stuhnúť.

INFORMÁCIE O RECEPTE

Tyčinka Bounty je síce kanadský produkt, ale keďže kanada nemá príznačnú kuchyňu je zaradená k americkej kontinentálnej kuchyni.


Posledná aktualizácia receptúry: 23.01.2024


Hodnotenie autora 0