Bounty
ZOZNAM SUROVÍN
ZÁKLAD
- 80 g strúhaného kokosu
- 1 PL ovsených vločiek
- 40 g bielej čokolády
- 100 g Salka
POLEVA
- 200 g tmavej čokolády
- 50 g tuku Cera
- 2 PL šľahačkovej smotany
- 3 PL sušeného mlieka
- 2 PL práškového cukru
POSTUP PRÍPRAVY
Nad parou zahrejeme bielu čokoládu, pridáme zahustené kondenzované mlieko a kokosový extrakt. Primiešame kokos, rozmixované ovsené vločky a vymiešame na hustú pastu.
Pripravíme polevu v miske nad parou tak, že postupne pridávame tuk, cukor, nalámanú čokoládu, smotanu a sušené mlieko. Metličkou vymiešame na jemnú obaľovaciu hmotu a necháme troch vychladnúť.
Naplníme silikónovú formu malým množstvom rozpustenej čokolády a necháme v chladničke stuhnúť aspoň 30 minút. Naplníme formy kokosovou pastou a dolejeme ich až po vrch formy. Necháme v chladničke stuhnúť.
INFORMÁCIE O RECEPTE
Tyčinka Bounty je síce kanadský produkt, ale keďže kanada nemá príznačnú kuchyňu je zaradená k americkej kontinentálnej kuchyni.
Posledná aktualizácia receptúry: 23.01.2024
Hodnotenie autora 0